Nyheter fra Dinni's

Siste nytt

Hei!

Det ble dessverre ikke noen valper denne gangen. Misjha er etter vår mening nå for gammel ved neste løpetid, og det vil derfor ikke bli kull etter henne. Vi hadde jo virkelig håpet på en valp etter henne, men slik ble det da ikke. Vi kan nå tenke på utstillinger i stedet🙂. Så nå er det å planlegge neste tur, hvor og når🙂. Ha et fortsatt godt nyttår.

Siste nytt

Hei!

Vi har tatt ultralyd av Misjha, og det viste desverre ikke noen valper, så hun er nokså sikkert ikke med valper. Det kan ligge valper under ribb bena slik at de ikke vises på ultralyden, men det var lite sannsynlig. 
Dette var siste sjangs for henne, så det vil derfor ikke bli noe kull etter henne nå.
Beklager til dere som lurte på valp etter henne.
Vi kan leve i håpet om at det er en som har gjemt seg, iallefall frem til terminen hennes i begynnelsen av januar 15🙂. Forsatt God Jul og et Godt Nyttår til dere alle!

Hei!

Ja, da har vi gjort vårt, Misjha er inseminert, og det er nå bare å vente å se om det blir valper av det🙂.  Misjha og Bizzo er stormforelsket i hverandre, men det ble ikke så lett å få dem til alikevel, men så lenge det finnes andre løsninger så er det jo greit🙂. Dette er jo siste sjangs for en valp etter Misjha, så vi håper at det blir.

Merittlistene til disse to hundene er meget lange og gode. Jeg vil legge ut nærmere opplysninger om Bizzo når jeg har fått dem. 

Misjha er jo her, og alt kan leses her om henne. Vi er ekstremt nøye kan man si, og har derfor undersøkt Misjha for mangfoldige tusen i tester, og det har gitt svar om at hun er meget frisk og sunn denne hunden, og vi har fått svar på alt vi undret på om ting som kunne/kan gå galt, og ikke gå galt, så nå er vi og relativt trygge på at dette vil gå bra for hennes del. Vi har en stor feil som oppdrettere, vi blir altfor glad i de hundene vi har, og blir og utrolig glad i valpene vi skal selge😀, det er noe av grunnen til at vi ikke så ofte har hatt kull, og er en stor del skyld i at vi ikke har satt valper på henne før. Men vi kunne ikke lenger la en slik hund forbli uten avkom til å kanskje føre noe av hennes perfekte utseende og vesen videre. Hannhunden er og en utrolig flott hund, og har et fantastisk rolig vesen, i motsetning til Misjhas gode, men viltre vesen, så dette er lagt så godt til rette for at det skal bli et knallkull som det bare kan.

Vi håper at vi kan finne en Förvert til en tispevalp om alt går sin rette gang.
Vi vil gjerne at denne skal stilles ut, men det er ikke et krav til förverten. Vi vil imidlertid ta den med på utstilling selv. Det som vi setter som et krav, er at det skal settes ett kull på denne tispen, og vi vil bestemme hvilken hanne som skal brukes på henne, og vil ha førstevalget og gratis tispe eller hannhund valp tilbake. Vi tar oss av røntgen av hofter og albuer. Og vi vil ta oss av utgiftene til utstilling. Det kreves imidlertid at Förvert holder hunden i utstillingskondisjon, det vil si at hunden skal være i både pfysisk og psykisk form til å kunne vinne på utstilling. Det vil igjen si at hunden må kondisjonstrenes på forsvarlig vis, og at pels og ellers kropp holdes i den form som utstilling krever. Hunden vil ellers leve fritt hos Förvert så lenge den lever, eller så lenge vår kontrakt ikke brytes. Etter tispens første kull, og fylte 4 år, står förvert fritt til selv å avle på henne.
Er du intressert i en prat ome dette, så ta kontakt🙂

Har nå fått resultater for Rainbows end Bizzo: han har 13 x BIR - 5 X BIM 6 X CACIB OG 2 X R.CACIB. Med andre ord en flott hund🙂, og er NUCH OG DKCH.

Hei!

Vi har endelig bestemt oss for å ha et kull på Misjha. Det har ikke vært lett å bestemme seg for hvilken hannhund en skulle bruke, men det er nå bestemt, og man kan vel si det slik at Misjha har bestemt litt av valget selv. Hannhunden er vel ganske kjent for de fleste, iallefall i Norge, og heter ikke mindre enn:   NUCH Rainbow End's Bizzo, og er en fenomenal hundekar. Vi tror dette kan bli meget bra i kombinasjon. Dette blir det første og siste kullet hennes🙂.  Vi vil om alt går som det skal, ha en førvert til en tispevalp da vi ikke har mulighet nå til å ha den selv, så er du intressert, ta kontakt🙂.We have, at last, desided to have a litter from our Misjha. It has not been easy to find the right male for her, but one can say, she did pic him out herself😀, and we agreed that he's lovely.  He's name is: Rainbow End's Bizzo, a Norwegian Champion.
He has a lovely temperement. We belive that this can be a very good combination. It will be the first and the last litter for her.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 01:35

. Koselig å ha dere med her

...
12.04 | 01:06

Så koselig at vi får være med på siden din <3

...
07.11 | 23:49

så koselig bilde :)

...
07.11 | 23:45

fine nenta! som jeg savner henne <3

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE