Siste nytt

Misjha

Hei!

Det er med tungt hjerte jeg må meddele at vår kjære snille gode Misjha er gått bort i dag 24.02.20. Hun ble 12 år. Dette kom veldig brått💔💔💔.

I går kveld begynte hun plutselig å oppføre seg merkelig, virket engstelig, og kom og la seg på bena mine, presset seg inntil meg som for å søke trygghet. Utover kvelden og natten begynte hun å skjelve, pese, som gikk over til hyperventilering, og ble redd for alt, til og med sin egen skygge, rygget bakover når hun så den. På natten begynte hodet å helle til den ene siden, jeg forsto da hva dette var. Hun hadde enten fått slag eller ett drypp, noe en veterinær konstaterte da jeg ringte. Men fordi vakthavende var i Mandal, og jeg ikke under noen omstendigheter kunne dra henne med på en slik tur slik hun var, så måtte vi vente 3 timer til veterinærkontoret åpnet her i Farsund/Vanse.

Veterinær kostaterte det vi trodde, og rådet oss å la henne slippe å li mer, og det mente vi og var det beste, selv om hjertet ble revet ut av kroppen på oss. Det er så uendelig vondt, men vi vet at hun ikke lir nå💔❤❤.

Denne hunden har betydd så utrolig mye for oss begge. Hun var den godeste og vennligste hund vi noen gang har hatt. Hun søkte nærhet hele tiden, og viste en utrolig tilknytning og kjærlighet til oss, spesielt til ham, det var hans hund, selv om det jo blir husets hund. Hun var med ham på jobb, og ellers nesten over alt.

Denne hunden elsket å leke🙂, ikke som en vanlig hund med baller, pinner også videre. Men med bølger, hvor hun oppførte seg som et barn, gikk mot dem, for så å springe fra dem når de kom inn, slik kunne hun holde på hele turene langs strendene. Hun hadde og helt siden hun var valp, en fasinasjon for blinkende og fargede sterke lys, som feks. på store lastebiler, da ble hun bare stående å se, og av og til måtte hun lokkes med videre, som på bildet til dette innlegget, hvor hun ble helt fasinert av boblene i glass søylen🙂.

Eller har hun gitt oss så utrolig mye. Hun var en vakker hund, og gjorde det svært bra på utstillinger. Og med det ga hun oss mange flotte reiser og opplevelser vi ellers ikke ville tatt. Vi vil savne henne mer enn ord kan beskrive. Sov godt du aller kjæreste skatten vår, du vil bli gjemt i våre hjerter så lenge vi lever, og takk for de fantastiske 12 årene vi fikk med deg 💔❤❤❤

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 01:35

. Koselig å ha dere med her

...
12.04 | 01:06

Så koselig at vi får være med på siden din <3

...
07.11 | 23:49

så koselig bilde :)

...
07.11 | 23:45

fine nenta! som jeg savner henne <3

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE