Blogg

Tekst

Hei!

Vi var i helgen på familiebesøk i Stavanger, og hadde selvfølgelig Misjha medKul. På Hjemveien lette vi etter et sted å lufte henne. Like utenfor Sandnes kom vi over et skilt vi aldri har sett før, hvor det sto HUNDESKOGEN. Vi fant ut at vi ville undersøke dette nærmere, og kjørte inn veien dit, det var ikke så langt før veien stoppet. Vi fikk da se at navnet på stedet hadde sin mening. Helt fantastisk for oss som kommer fra et sted hvor det ikke finnes noen steder hvor man kan ha hunder løs uten at det blir ramaskrik. 

Det vi kom til her i HUNDESKOGEN, ja, det var himmelrike for hunder, for her gikk de løs alle som en, og ingen skrek av den grunn, for her var det rett og slett laget til turområde for hunder hvor de kunne gå løs. Området var stort, fikk jeg vite av ei jeg slo av en prat med, man kunne gå langt. Slik skal det være, hunder skal få lov å utfolde seg fritt, og sammen med sine artsfrender. Hunder trenger sosialisering, det er bare slik de lærer å omgå sine egne.

Tenk om vi kunne fått et slikt sted, det ville vært topp, men dette er nok ikke kommunen for slike "sprell"Kul, her er det bare sauer som får gå fritt, og de er over det meste av friluftsområder. Jeg anbefaler HUNDESKOGEN på det dypeste 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 01:35

. Koselig å ha dere med her

...
12.04 | 01:06

Så koselig at vi får være med på siden din <3

...
07.11 | 23:49

så koselig bilde :)

...
07.11 | 23:45

fine nenta! som jeg savner henne <3

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE