Blogg

Skriv en overskrift til innlegget

Hei!

Så er det snart utstilling igjenKul. Norsk vinner i Lillestrøm nærmer seg med stormskritt, bare noen dager igjen. Det blir svært spennende å se om vår Misjha kan ta inn enda en vinner tittel. Det er vel nesten ikke mulig at det kan skje, men håpe kan man jo alltid, ellers ville det ikke vært mye moro å gå på utstillingKul. Skal bli hyggelig, uansett hvordan det går, å se igjen kjente. Vi har ikke vært mye rundt i år. 

Vi har en hund som egentlig er blitt for gammel og for ung på samme tid nå. Det er en alder hvor de lett blir slått av unge lovende nykommere, og hun er for ung til å komme i kategorien med "de herlige gamle" enda. Så vi får se, og ta det som det kommer, er vel blitt litt for vant til å gjøre det godt med henneKul, så man blir klart skuffet om det ikke går bra. Men i dag skal vi værte fornøyde om hun kommer med i vinnerklasse. Hun har som de fleste begynt å bære preg av alderen, men er fremdeles i flott form fhysisk.

Blir spennende iallefall, og håper at vi slipper glatte veier bortover. Her er det nesten sommer enda, men vi vet at det somregel er mye kaldere på den frontenKul. Lykke til alle sammen. Sees på SøndagKul.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 01:35

. Koselig å ha dere med her

...
12.04 | 01:06

Så koselig at vi får være med på siden din <3

...
07.11 | 23:49

så koselig bilde :)

...
07.11 | 23:45

fine nenta! som jeg savner henne <3

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE