Blogg

Tekst

Hei!

Ja, da har vi vært i Lillestrøm på Norsk vinner. Vi var heldige med været, og det var helt bare og fine veier helt frem natt til Søndag. Hallen utenpå var som vanlig pyntet med hengende seksjoner av lys bortover hele forsiden, også trærne rundt hele parkeringsplassen lyste blått. Vi traff igjen kjente, selv om endel manglet. 

Misjha var i storform, har tydelig savnet utstillingsturer, og skulle hilse på mange, også leke med utvalgte unge flotte "gutter", men hun fant ei lita Groenendael tispe som hun falt helt for, og  da denne ikke ville leke, så sutret hun som en unge, og sto og maste skikkelig på henne, uten at det hjalp, for hun lå bare stille og kikket på Misjha, mens Misjha brukte både labber kropp og lyd for å lokke henne med uten å lykkesKul, man skulle tro de hadde byttet navn, for Groenendael tispen heter SutraKul

I ringen oppførte hun seg eksemplarisk, og sto som et lys, hun sprang og fikk virkelig vist seg fra sin beste side, men denne gang møtte vi og en dommer som ikke ville ha muskuløse tisper. Han uttalte at hun var den absolutt peneste og den mest perfekte av dem, men ikke feminin nok for ham, så hun havnet derfor på en 5 plass, slik kan det gåKul. Misjha fremstår som en "bodybilder tispe" (se bildet) blandt tisper, også mye blandt hannerKul, så det sier seg vel selv at hun ikke er særlig femininKul.  Men man må tåle at ikke alle vil ha det slik.  Nå er det bare å begynne å planlegge hvor vi skal neste gang. Kom ikke utenlands i høst, så vi håper at vi kan komme noe sted til våren.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 01:35

. Koselig å ha dere med her

...
12.04 | 01:06

Så koselig at vi får være med på siden din <3

...
07.11 | 23:49

så koselig bilde :)

...
07.11 | 23:45

fine nenta! som jeg savner henne <3

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE