Blogg

Tekst

Hei!

En stund siden jeg har vært her nå, ikke så mye som skjer for tiden. Årets første NKK gikk av stabelen i Bø i dag, og der skulle vi også ha vært, men vår Misjha er slettest ikke glad i varme, og denne vinteren har vært usedvanlig varm, selv om vi hadde en periode med snø og frost, så varte det ikke lenge nok til at hun kunne føle trang til å ta på seg en pelskåpe, men jeg synes imidlertid at hun kunne ha beholdt ytterjakke, men den var vist for varm den og, og dermed startet hun bikinisesongenKul, så utstilling, nei, tror vi venter litt med detKul.

Ellers er vårt svar på Marit Bjørgen i full nedtrapping, i motsetning til originalenKul. For hun har vært noe overbygd kan en si. Det har virket, og hun begynner å få tilbake sitt svevende trav, og er nettere nå enn i LillestrømKul. Vi får satse på at det er bedre til NKK i Kristiansand. 

Så må jeg si at det å være hjemme i dag og hadde sine fordeler, uten hadde vi ikke fått sett 3 mila med vår alles Marit, Therese og Kristin, det var litt av en prestasjon av alle 3, men usedvanlig bra av Marit som tok gullet. Hun er nå tidenes beste kvinnelige langrennsutøver. Stolt av å være Norsk i dagKul, men lei meg for at hun nå slutter, blir langt fra det samme uten henne i rennene for framtiden. Hun er også Misjhas store idol, og trapper ned sammen med henneKul. Vi gir oss ikke med utstilling med henne, men frem til hun er Veteran i 15, blir det noe mindre. Alderen hun er i nå er ikke ideell med tanke på utstilling. Det verste er at hun er bare halvåret fra å være veteran på Europavinneren i Norge i 15. En dårlig posisjon, men der skal vi uansettKul, hun får heller gå i bikini om hun vilKul. Nå blir det spennende å se hvem som vant av vår rase i Bø.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 01:35

. Koselig å ha dere med her

...
12.04 | 01:06

Så koselig at vi får være med på siden din <3

...
07.11 | 23:49

så koselig bilde :)

...
07.11 | 23:45

fine nenta! som jeg savner henne <3

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE