Blogg

UTRYDNINGSTRUET!

Hei!

Det er ganske stille og rolig for tiden. Misjha har utstillingspause nåKul, men blir nok noe utover høsten igjen tenker jeg.

Ellers er sommeren virkelig kommet til oss her på sørspissen av Norge. Solen skinner og gir rundt 27 -28 grader enkle dager. Men nå savner jeg virkelig regn, det har ikke regnet nevneverdig her siden begynnelsen av mai måned, og det begynner å bli forferdelig tørt her. Og som de fleste vet så er jeg et blomsterelskende menneske, og om de og elsker sol, så vil de nok gjerne ha litt regn innimellom, nå skriker de etter drikke. Jeg bor et sted hvor vi har vann fra borrehull (grunnvann), og selv om denne gir mange tusen liter i døgnet, så er det så tørt nå at det også påvirker den, og da det i tillegg om sommeren er flere om samme vann, så får ikke blomstene mine mye å drikke uten regn, så dere som vil ha mindre regn, jag det hitKul. Men fantastisk er det med en slik sommerKul.

Ellers var jeg nettopp inne på en side jeg håper dere vil ta dere tid til å besøke, og kanskje og bli med på underskriftskampanjen for å bevare Ulven i Norge. Siden er: www.bfrnorge.com . (Bygdefolk for Rovdyr). På høyre side på forsiden finnes en link til signering. Håper at dere skriver underKul. Jeg er som sikkert er forstått av mange som har vært innom siden vår, svært glad i Ulven, og ellers alle dyr. Ulven er utrydningstruet i Norge nå, og det er noe jeg synes er helt forferdelig, og det fordi den har noe som heter sau på menyen. Jeg mener at det er på høy tid at bøndene selv tar ansvar for å sikre sine dyr, Ulven var der før og mens de skaffet seg dyr, hva forventer de skal skje når de slipper ut dyrene siden i villmarken uten tilsyn. Rovdyr lever av kjøtt, de fleste iallefall har det på menyen, og de skal og ha mat, en sau som går midt i "reviret" dens er da vel et lett bytte, så selfølgelig tar den sauen. Før fantes det gjetere som voktet flokkene som gikk ute i villmarker på beite, hvor ble den fornuften av, nei, det trengs jo ikke lenger, for nå finnes skyte/drepelystne jegere som heller vil utrydde alt vi har av rovdyr. Det verste av alt er at de til og med får tillatelse av staten til denne galskapen. Vel,  jeg har desverre ikke så mye makt at jeg på noen måte kan stoppe dette, men jeg kan være med å prøve å gjøre noe med det, og vil og støtte som medlem av denne organiseringen, og håper at flest mulig vil detKul. Klikk gjerne på liker om dere har samme syn på denne sakenKul.

Ellers vil jeg ønske dere alle en kjempefin sommerKul.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 01:35

. Koselig å ha dere med her

...
12.04 | 01:06

Så koselig at vi får være med på siden din <3

...
07.11 | 23:49

så koselig bilde :)

...
07.11 | 23:45

fine nenta! som jeg savner henne <3

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE