Blogg

Tekst

Hei!

I helgen tok vi turen til Råde i Moss kommune. Vi har ikke vært der før, så vi tok det som en tur samtidig. Det var en liten utstilling, ikke mange belgere påmeldt Smiler, men det var en flott plass for utstilling. Dagen begynte overskyet og ganske passe varmt. Til en forandring fikk vi og dommeren med på å få en større ring enn det som var satt opp. Ringene er jo bare altfor små når man skal prøve og vise travet på en større hund, så dette var positivt. Dommer var Leni Finne, en veldig koselig og flink dommer Kul. Misjha var helt avrøytet, men siden vi hadde meldt på før hun mistet pels, så tok vi sjangsen alikevel, og det gikk da ikke så verst, men hun tok henne på pelsen, i sin verste pelskondisjon sa hun, hun ble 2 BTK og BIR veteran Kul. Det som var mindre positivt var at utover dagen ble varmen uutholdelig for både to og firbente, og for gamle pelshunder helt forferdelig. Vi klarte å finne en skyggeplass oppi skogholtet, så vi satt for det meste der de fleste av oss, og vi fikk ikke fulgt med som vi ønsket. Etterhvert ble det fra en av arrangørene et veldig mas om at vi måtte gå å kjøpe noe kaldt og drikk og mat, han gjentok dette minimum 20 ganger. Det er forståelig at klubben trenger å få inn noe og, men det er da måte på mas.

Misjha skulle jo inn i grupperingen, noe jeg synes er tull, men etter som Terje ville det, så ble det å vente, og ventetid ble det, den ble veldig lang, for en eller annen hadde bestemt at de som skulle sist inn var veteranene, de som slet mest i varmen måtte vente til slutt, og i tillegg til at dette tok tid, så tillot den "masete" arrangøren at det ble tatt bilder av enkelte som skulle ha dette på FB, samtidig som han maste om at det måtte bli fortgang pga varmen.

Idet hele tatt virket ikke veteraner til å være særlig kjærkomne på denne utstillingen, de fikk nemmelig heller ikke en rosett, noe alle andre klasser gjorde, simpelt vil jeg kalle det.

De som arrangerer og bestemmer rekkefølgen for grupperingen burde tenke på at veteraner blir fort slitne, og la dem stille først. Men utstillingen var rolig og koselig uansett, og jeg fikk tatt mange bilder, noe jeg vanligvis ikke får sjangs til Kul.

Ha en fortsatt fin sommer Kul.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 01:35

. Koselig å ha dere med her

...
12.04 | 01:06

Så koselig at vi får være med på siden din <3

...
07.11 | 23:49

så koselig bilde :)

...
07.11 | 23:45

fine nenta! som jeg savner henne <3

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE